Treballa amb nosaltres

Grup Autopodium concessionària de les marques AUDI, Volkswagen Turismes i Volkswagen Comercials, SEAT i Skoda amb instal·lacions a Girona, Figueres, Olot, Lloret, Mont-Ras (Palafrugell) i Sant Feliu, amb servei integral de venda i post-venda en totes elles i a les que hem dedicat més de 70.000 m2 d’instal·lacions.

Pertany a un grup familiar amb més de 80 anys en el sector d’automoció -tercera generació- que representa també la marca SEAT a través de Proauto a Girona i Skoda representada per Grupauto. A més, dins del grup representem la marca SCANIA a través de Camió Grup per a la província de Girona. També disposa d’una divisió nàutica a Empuriabrava representada per Helimotor.

Aquesta dilatada experiència en el sector de més de 80 anys, caracteritzada per la serietat, el compromís de servei i la proximitat cap als nostres clients, ens permet ser referència del sector a la província de Girona.

adorno-trabaja

Uneix-te al nostre equip

L’equip de professionals que formen el Grup Autopodium comparteix l’entusiasme per la feina ben feta i per oferir sempre el millor servei al client. Descobreix les claus per treballar en el nostre Grup.

Què oferim?

Les persones que desenvolupen la seva carrera professional dins el Grup Autopodium són el motor de la nostra Organització, ja que són imprescindibles per què puguem prestar un servei de qualitat tant en la venda de les marques que representem com en els serveis postvenda.

Per això, perquè tots som importants per a aquest projecte conjunt, l’Organització ha desenvolupat un seguit d’accions encaminades a posar al servei dels nostres col·laboradors un projecte de creixement personal i professional, que fa possible que el grup Autopodium segueixi creixent i que, a més, ho faci de manera responsable i sostenible.

Què busquem?

A Autopodium busquem professionals amb o sense experiència, que comparteixin un objectiu comú orientat a satisfer les necessitats dels nostres clients amb la màxima qualitat.

L’alta competitivitat del sector de l’automoció exigeix un servei excel·lent i per aconseguir-ho és imprescindible el treball en equip, la confiança i l’esperit de col·laboració, valors que defineixen la nostra filosofia.

Per posicions tècniques cal la formació /o experiència en el Sector i per a la resta de llocs el teu valor i entusiasme definirà si encaixes amb les necessitats del Grup.

Si t’agrada el sector i t’agrada treballar amb una clara orientació al client tant intern com extern, el grup Autopodium és el teu projecte professional.

Coneix les nosotres ofertes actuals

adorno-trabaja2

Comercial de Vendes

Descripció de la feina

Assessorament comercial amb el client seguint el procés de vendes estipulat pel fabricant: detecció de necessitats, presentació de producte, assessorament, negociació i tancament.

Gestió del trànsit de clients creat a través d’un creador d’ofertes/agenda personal del comercial.

Maximitzar les possibilitats de venda creuada i dels anomenats “atípics” durant el procés de venda del vehicle (matriculació, accessoris, finançaments, assegurances, productes de fidelització – ampliació de garantia, pla de manteniment…).

Emplenament dels tràmits a partir del tancament de la venda pel que fa a processos administratius (documentació específica de cada client), tramitació de sol·licituds de finançament, coordinació amb els Departaments de postvenda i Recanvis pel que fa al muntatge d’accessoris.

Compliment de les quotes mensuals d’Objectiu Individual i Col·lectiu.

Compliment diari de les avaluacions per part de la marca pel que fa als programes implantats de qualitat amb el client.

Capacitat de treball en equip, col·laborant en les tasques diàries conjuntes de manteniment del lloc de treball.

Aptituds i coneixements desitjats

Vendes. Automòbils, Sector automobilístic, Procés de vendes, Serveis comercials, Treball en equip, Negociació, Coneixement en Programes de Gestió (DMS – CRM), Assessorament Tècnic i Comercial.

Envia’ns el teu currículum

Si t’interessa qualsevol de les ofertes actualment disponibles, deixa’ns les teves dades de contacte i envia’ns el teu currículum en format PDF o DOCX (màxim 2MB), i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Adjunta el teu CV (només vàlid si està en format DOCX o PDF)
Tipus d'arxius permesos: PDF, DOCX
*He llegit i accepto la política de privacitat