Autopodium Empreses

Un nou servei exclusiu per a empreses i professionals

Per al Grup Autopodium, concessionari de les marques Volkswagen, Audi, Seat, Skoda i Volkswagen Comercial a la província de Girona, la satisfacció del client sempre ha estat la nostra màxima prioritat.

Conscients que les exigències del mercat, fan cada vegada més necessari un servei d’assistència i assessorament diferents als d’un particular, hem apostat per la creació d’un Departament Exclusiu per cobrir-les.

Ens dirigim a tu per a oferir-te aquest nou servei personalitzat per a la gestió de la teva flota, mitjançant una completa gamma d’opcions adaptables a les particularitats de la teva empresa:

imagen-empresas-cat

Què li ofereix Autopodium Empreses

adorno-1

ATENCIÓ PERSONALITZADA

EL QUE LA TEVA EMPRESA NECESSITA. NI MÉS NI MENYS.
Sabem que per a les empreses, un vehicle o una flota de vehicles lluny de ser un element “de capritx” sol ser un actiu més per gestionar.

Per això, Autopodium Empreses t’ofereix un servei d’atenció personalitzada, en què ens preocupem de detalls importants per al teu negoci: amortització dels vehicles, prova d’aquests, assessorament multimarca… En definitiva, una atenció exclusiva dedicada a oferir-te el que el teu negoci necessita.

adorno-2

FINANÇAMENT

EL FINANÇAMENT MÉS COMPETITIU.
Tan important per a una empresa és que un vehicle sigui l’adequat com que pugui ser pagat de la forma més convenient, especialment en els temps que corren.

Conscients d’això, a Autopodium Empreses oferim les millors opcions financeres, analitzant amb el client els detalls de cada alternativa. El resultat: la màxima conveniència, rendibilitat i comoditat per al client.

adorno-3

ASSEGURANCES

ASSEGURANCES ESPECÍFIQUES PER A EMPRESES. A LA TEVA MIDA.
Assegurar els teus vehicles correctament és una inversió gens menyspreable. A Autopodium Empreses t’assessorem perquè obtinguis la millor assegurança, al millor preu.

Per això t’oferim alternatives de diferents companyies, estudiem el teu cas al detall i, com sempre, tot això de la forma més còmoda per a tu.

Una inversió 100% segura.

adorno-4

POST-VENDA

UN MANTENIMENT DE PROFESSIONAL A PROFESSIONAL.
La teva flota de vehicles sempre ha d’estar a punt.

Per això, Autopodium Empreses t’ofereix un servei de post-venda en on són avantatges: finançament fins a 6 mesos, atenció prioritària, servei ràpid garantit…

El teu negoci no es pot aturar pel manteniment dels teus vehicles. I en Autopodium Empreses, ens encarregarem de que així sigui.

adorno-5

GESTIÓ INTEGRAL

ENS ENCARREGUEM DE TOT, PERQUÈ NO ET PREOCUPI DE RES.
Per a la teva empresa els teus vehicles són un mitjà i una necessitat. La seva gestió, manteniment mecànic i administratiu no pot ser un problema.

D’això ens n’encarreguem a Autopodium Empreses, oferint-te una gestió integral de la teva flota de vehicles.

Són tot avantatges: comoditat, preu, simplicitat… I tot això amb la garantia de comptar amb un veritable equip d’especialistes.

Les nostres Avantatges

  • Garantir que el client sempre sàpiga a qui recórrer.
  • Seguiment de la flota per a un assessorament complet i personalitzat. (Venciments, oportunitats puntuals, accés a campanyes VIP … )
  • Agilitzar els processos: pressupostos de 5 marques, podent cobrir qualsevol necessitat de mobilitat. Diferents opcions de finançament.
  • Simplificar els tràmits: tràmit d’assegurances, assistència, gestió de manteniments.
  • Estudi de cost real del vehicle, buscant sempre la màxima rendibilitat per al client.